Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megszületett az ötvenéves Janet Jackson kisfia - a baba neve sem titok

Komplikációk nélkül született meg az énekesnő első gyermeke.
Kedden világra jött Janet Jackson első gyermeke, adta hírül egy exkluzív közleményben a People magazinnak az énekesnő szóvivője.

“Janet Jackson és férje, Wissam Al Mana nagyon izgatottak, kedden ugyanis megszületett kisfiuk, Eissa Al Mana. Janetnek stressz-és komplikációmentes szülése volt, jelenleg pihen.” – szerepel a szűkszavú közleményben.

Az ötvenéves énekesnő terhessége alatt visszavonult a reflektorfénytől, legutóbb novemberben adott magáról hírt, miszerint minden a legnagyobb rendben van vele és a születendő babával. A késői gyermekáldás miatt sokan aggódtak Jacksonért, ennek ellenére a komoly reggeli rosszulléteket kivéve, nem merült fel komplikáció.

Janet április elején váratlanul félbeszakította Unbreakable című turnéját, mivel férjével akkoriban kezdték el tervezni közös családjukat és orvosai pihenést írtak elő számára. Pár hétre rá a díva egyik ismerőse kotyogta el, hogy már úton is van első gyermeke.

Az énekesnő és férje, Al Mana iparmágnás a legnagyobb titokban házasodott össze még 2012-ben, viszont egy évvel később ismerték csak el, hogy kimondták a boldogító igent. Az énekesnőnek ez a harmadik házassága.

Nincsenek megjegyzések