Egymás mellé temetik Carrie Fishert és édesanyját - csütörtökön búcsúzik a család

Anyát és lányát a rajongók kizárásával, egy intim ceremónián búcsúztatják el.
Egymás mellé temetik Carrie Fischer amerikai színésznőt és édesanyját, a szintén színésznő Debbie Reynoldsot csütörtökön.

Az ABC News televízió Reynolds fiára, Todd Fisherre hivatkozva közölte, hogy a két színésznő temetését szűk körben tartják a hollywoodi Forest Lawn Memorial Parkban.
Tod Fischer a búcsúztatást unokahúgával, Carrie Fisher lányával, Billie Lourddal közösen szervezi.

A Hollywood Reporter című lap egy a családhoz közeli forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Los Angeles-i Beverly Hillsben egy kis ceremóniát is rendeznek azon a birtokon, amelyen anya és lánya szomszédokként éltek.

Az elsősorban a Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként világhírűvé vált Carrie Fisher december 27-én reggel halt meg egy Los Angeles-i kórházban. A 60 éves színésznő néhány nappal korábban egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot. Már a gépen leállt a légzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst.

Halála után egy nappal édesanyja sztrókot kapott és meghalt. Debbie Reynolds, az 50-es, 60-as évek hollywoodi musicaljei és vígjátékai, többek között az Ének az esőben sztárja 84 éves volt.

In memoriam 2016 avagy hátrahagyott értékeink 


Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog