Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem kérnek a zálogházból Klapka gyerekei

Bármilyen bizniszbe is fogott bele Klapka György mindig továbbakarta adni a gyermekeinek. Ez az álma azonban, úgy tűnik, nem fog megvalósulni: hiába építette két évtizeden át a Vámház körúti vállalkozását és hiába ültetett több ezer diófát gyermekei kedvéért, azok már korábban jelezték, hogy nem szeretnék átvenni és tovább vinni egyik vállalkozást sem.
"A zálogházam a húsz éven át épített Vámház körút 9. brandemmel együtt a legrégebbi és legjobban sikerült üzleti vállalkozásom. A dióst is azért ültettem, mert olyan befektetés a gyerekek számára, ami hosszú távú megélhetést biztosít. De sajnos se az üzlet, se a diós nem érdekli őket, mert mindegyiknek meg van a maga kis biznisze. Jól kereső emberek, nem fogják az életre szóló biztos egzisztenciájukat felcserélni egy szatócsbolttal, hogy oda bejárjanak és ott üljenek mindennap, mint én" – mondta a Borsnak korábban Klapka, aki a gyermekei döntését a végrendelete fogalmazásakor is szem előtt tartotta.

"Öt egyenlő részre osztom szét a kétmilliárdos hagyatékomat. A nejem nevére írattam a dióültetvényt, amit csak úgy örökölhet meg, ha van parasztvizsgája. Ő pedig 77 éves korában elment, és letette a vizsgát ötösre legöregebbként. Elsőszülött fiamnak, Gyurinak szüksége volt atyai segítségre, így előre megkapta a részét. Az ő neve nem szerepel a végrendeletemben" – nyilatkozta Klapka György, akinek a zálogháza hétfő reggel újra kinyit.

Forrás

Nincsenek megjegyzések