Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pedofiloktól rettegett a börtönben George Michael

Három évvel AIDS-beteg barátja halála után, ’96 nyarán George Michael újra szerelmes lett, miután egy Los Angeles-i fürdőben összejött egy texasi sportszerárussal, de boldogságát beárnyékolta édesanyja halálos betegsége.
"Akkor mondta el, hogy rákos, amikor elújságoltam neki, hogy rátaláltam valakire" – idézte fel 2011-es interjújában, de az is tény, hogy Kenny Goss-szal 12 éven át alkottak egy párt, és jól éltek, bár közben robbant a botránybomba.

Alig egy évvel anyja halála után, 1998. április 9-én ­George egy civil rendőr szeme láttára követett el homo­erotikus szeméremsértést a Beverly Hills-i Will Rogers Park nyilvános vécéjében. Megúszta 240 ezer forintnyi pénzbüntetéssel és 80 óra közhasznú munkával, de a világ megtudta, hogy homoszexuális. Outside című sláge­rében – főleg annak videóklipjében – viccet csinált a meleg helyzetből.
Csak rajongói nehezteltek, mert Bare (Csupasz) címmel kiadott életrajzi könyvé­ben még nőcsábásznak állította be magát, a „coming out” után pedig sorra jöttek a drogbotrányok. A Guar­dian 2009-es interjújában elismerte, a 90-es évek közepétől napi 25 spanglit szívott, amit később napi nyolcra redukált. Száz óra közhasznú munkát kellett teljesítenie, miután benarkózva elalélt autója volánjánál 2006 októbe­rében, és első budapesti koncertjére készült, amikor 2007 májusában az ítélet megszületett: két évre vonták be a jogosítványát.

Egy évre rá megint eljárás indult ellene, miután cracket találtak nála, de a nagy zuhanás 2009 júliusában következett be, amikor drogmámorban egy üzlet kirakatába hajtott. Öt évre vették el a jogosítványát, és nyolchetes börtönbüntetést kapott, amiből négyet ült le, méghozzá két fegyintézetben, mert áthelyeztette magát.
"Petonville-ben a cellámat sem mertem elhagyni a pedofilok miatt" – ismerte el a BBC interjújában.

A drogok az egészségét is kikezdték. 2011-es bécsi koncertje előtt kórházba került, mert tüdőgyulladása miatt a légzése is leállt, és kómába került.

"Ez volt életem legnehezebb hónapja" – mondta hazatérése után. Ekkor már Fadi Fawaz londoni sztárfodrász volt az élettársa. Úgy tűnt, észhez tért, de egyre visszahúzódobbá vált, és többé nem is koncertezett. Pletykálták, hogy a heroinra is rászokott, ám akkor lefogyott volna, Michael viszont csúnyán elhízott. Ez viszont már a szívének sok volt, és 2016. december 25-én leállt.

Nincsenek megjegyzések