Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Stallone lányait csodálja a világ, iszonyű dögösek

A legidősebb alig múlt húszéves, a legkisebb pedig még csak most töltötte be a 14-et! Mégis Sylvester Stallone csodaszép lányai előtt hever máris egész Hollywood.
Az akciósztár csemetéit választották ugyanis az idei Arany­glóbusz díjátadó gála háziasszonyainak, akik Jimmy Falon komikusnak asszisztálnak majd a gigászi rendezvényen. Elsőként rögtön azt a feladatot kapták, hogy iszonyatosan dögösen jelenjenek meg a gála vörös szőnyegének kigördítésén. Hogy ez mennyire jól sikerült, az tökéletesen jól látszik a képeken. Sophia, Sis­tine és Scarlet szexi ruhában illegette magát a fotósok legnagyobb örömére.
A lányok egyébként a modellkedéssel és a színészkedéssel is kacérkodnak, de egyelőre nem döntötték el, hogy pontosan melyik utat választják majd. Arról egyébként nem érkezett hír, hogy az Oscar-díjas papa vajon mit szól ahhoz, hogy gyermekei máris címlapokra kerültek a filmes szaklapokban.

Nincsenek megjegyzések