Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Óriási veszélyre figyelmeztetik Európát a londoni muszlimok! Ők tudják az igazságot!

A migráció az iszlamista terrorszervezetek trójai falova!

Azt már régóta tudjuk, hogy a migránsok között jönnek terroristák, de egy legújabb jelentés feltárja, hogy még köztük is a legveszélyesebbek a kísérő nélkül érkező kiskorúak. Ezt ráadásul nem egy az európai keresztény identitást védő szervezet vagy politikus állítja, hanem a londoni székhelyű mérsékelt muszlim Quilliam Alapítvány, amely célja a radikális iszlám és az iszlamizmus elleni küzdelem.

A Quilliam jelentés felfedi, hogy az IÁ a kiskorú migránsok között végez toborzó munkát Afrikában és a Közel-Keleten. Az IÁ az afrikai srácokat Afrikában egyrészt líbiai partoknál "téríti meg" a terrorista dzsihádra, másrészt másik fő toborzó helye az afrikai kontinensen a távolabbi líbiai város Al Quatrun. Az IÁ toborzói ezer dollárt ajánlanak fel a fiataloknak a soraikba lépésért, valamint ingyen és biztonságos utazást Európába.

A Quilliam Alapítvány kutatása szerint a családok nélküli kiskorúak még további toborzó helyei a libanoni és jordániai menekülttáborok is. Ezek a fiatalok család nélkül védtelenek, és könnyen válnak nyitottá a szélsőséges iszlám eszméire a jelentés szerint.

Nincsenek megjegyzések