Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Borzalmasan meggyötörték: Nagyon durva dolgok derültek ki Diana hercegnőről

Újabb sokkoló titkok derültek ki
Diana hercegnő csupán 19 éves volt, mikor találkozott Károly herceggel. Akkor azt hitte, boldog élet vár rá, egészen addig, míg rájött, a hercege mást szeret. A napokban újabb titkokra derült fény a tönkrement házasságról, amely végül mindkét felet terápiára juttatta.

24 órával az esküvő előtt Diana hányással küzdött, amit Károly csak szimplán betudott az esküvő előtti idegességnek. Már a mézes hetek sem úgy teltek, ahogy a korabeli fotók ábrázolták. Kiderült, Diana mentálisan teljesen kikészült, még gyógyszert is ajánlottak neki szorongása leküzdésére, amit azonban a királyi családtól való félelmében nem szedett be. Egy róla szóló könyv szerint bulimiás volt, depressziós és akut szorongásos tünetekkel kezelték. Még azt is mondta egyszer a barátainak, hogy levetette magát a lépcsőkön, mikor várandós volt Vilmos herceggel, de ők úgy vélték, csak túloz.

Végig ilyen maradt a házasságuk, a boldogság egyetlen forrása a gyerekeik, Vilmos herceg és Harry herceg születése volt. Harry születésekor azonban már rég külön szobában aludtak - írja a mirror.co.uk.

Nincsenek megjegyzések