Szomorú titokra derült fény: a népszerű színésznek a kutyáját is el kellett adnia, hogy ennivalót tudjon venni

Mind felnézhetünk rá, fontos leckét tanított az életről azzal, hogy ezt elmesélte!
Mind ismerjük Sylvester Stallone-t, mint sikeres, gazdag színészt, akinek lebiggyed a szája az egyik oldalon. De azt csak kevesen tudják, hogy miken ment keresztül az életben, amivel mindenkinek komoly leckét taníthat, és igazi példaképpé növi ki magát.

A sanyarú sorsa már a születésénél kezdődött, amikor az orvos fogót használt, és ezzel megsértve egy ideget okozta a színész jellegzetes arcbénulását. Emiatt folyamatosan piszkálták kortársai, és az otthoni viszonyai sem voltak rózsásak, így 15 évesen kezdett el súlyt emelni, hogy levezesse a benne felgyűlt feszültséget. Magányos volt, kivetett és szegény családból származott.

Később is nagyon nehezen talált munkát magának. Élete legmélyebb pontja volt, amikor arra kényszerült, hogy egyetlen hű barátját, a kutyáját is el kellett adnia fillérekért, hogy pár napra élelmet vegyen magának.

Pár nappal később látott egy bokszmeccset, ami inspirálta, hogy 20 óra alatt megírja a filmtörténelem egyik leghíresebb alkotását, a Rocky-t. Megpróbálta eladni egy feltétellel, hogy ő játssza a főszerepet! A művét mindenki meg akarta venni, de ő, mint színész nem kellett, mert furcsán beszélt és nézett ki. Mégsem tágított, míg végre egy nevetséges összegért eljátszhatta a szerepét.

Ezután az első dolga az volt, hogy visszavásárolta a kutyáját! Ez nem ment könnyen, a keresett pénzének jó részét rá kellett költenie. Irreálisan magas árat fizetett, de hű barátja mindent megért számára.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog