Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Eszméletlen jó formában van Schell Judit. Ez a titka

A Brazilok című film sajtóvetítésén beszélgettünk a színésznővel.
- Meglepett a felkérés?

- Az egyik rendezővel, Rohonyi Gáborral, a Konyec c. filmje óta nagyon jó ismeretségben, sőt barátságban vagyunk, úgyhogy nagyon boldog voltam, hogy az új filmjükben is játszhatok. A Brazilokban nincs nagy szerepem, de ez egyáltalán nem zavart, nagyon tetszett a forgatókönyv, örömmel vágtam neki újra a közös munkának.

- Dobó Katával milyen érzés volt megint együtt játszani?

- Tulajdonképpen nem játszottunk együtt, nem volt közös jelenetünk a filmben, a forgatáson így nem találkoztunk, de persze örülök, hogy egy filmben szerepelünk.

- Nagyon jól nézel ki. Van esetleg valami titkod, vagy tipped az olvasók számára?

- Most a Thália Színházban játszom a Gellérthegyi álmok című darabban, abban rengeteget kell mozognom, most az nagyon karban tart. Sokat segít, hogy rá vagyok kényszerítve a rendszeres mozgásra.

- Esetleg érkezett új felkérés valamilyen szerepre?

- Folytatom a Csak színház és más semmi harmadik évadát, ez fel is öleli az egész nyarat. A Zsidó Művészeti Napokon pedig László Boldizsárral adunk egy koncertet - ez is izgalmas és különleges feladat.

A Brazilok április 6-tól látható a mozikban - írja a Blikk.

Nincsenek megjegyzések