Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Fásy Ádám nekiment az RTL Klubnak

Harcba száll Fásy Ádám és az RTL Klub! A mulatóskirály és a csatorna azonban nem közös műsort indít, éppen ellenkezőleg: Fásy Ádám tehetségkutatójának több versenyzőjét is megkereste az X-Faktor!
– Megdöbbentem, amikor a versenyzőim tájékoztattak arról, hogy az RTL Klub egyik szerkesztője az X-Faktorba csábítja a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017 jelentkezőit, de büszke is vagyok, hogy hazánk legnagyobb tévécsatornája elismeri a munkásságomat. A módszerüket inkorrektnek tartom, valahol mégis megtisztelő – foglalta össze Fásy Ádám, aki a Zenebutik csatornán indítja el műsorát. Több mint ezer énekes jelentkezett, akik közül 36-ot választottak ki. Az első elődöntőt április 8-án sugározza a Zenebutik Tv. Egyelőre egyik induló sem jelezte, hogy visszalép, és inkább az X-Faktorban indulna.

– Azt már többen is elmondták, hogy az interneten keresztül felvette velük a kapcsolatot az RTL Klub munkatársa – magyarázta Fásy, aki ezek után levelet írt mind a 36 versenyzőnek. – Udvarisan figyelmeztettem őket arra, hogy szerződést írtak alá – mondta a mulatósguru, aki a kérdésre válaszolva hozzáfűzte, egy esetleges kilépés hozzávetőleg 100 ezer forintos költségtérítést vonna maga után.

– Valahol megértem az RTL Klub módszerét, mert magam is látom, hogy kezd beszűkülni a pálya. Sok a lelkes amatőr, de csak kis hányaduk engedhető versenybe – tette hozzá Fásy Ádám.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük az RTL Klubot is, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy az ő munkatársuk senkit sem kért szerződésszegésre.

– Úgy tudjuk, éppen Fásy Ádám volt az, aki megtiltotta a versenyzőinek, hogy eljöjjenek az X-Faktor castingjára, pedig volt olyan énekes, aki előbb jelentkezett az X-Faktorba. Tudomásunk szerint a versenyzők mind két meghallgatáson részt tudnak venni, mert Fásy Ádám tehetségkutatója a nyáron győztest hirdet, az X-Faktor pedig ősszel kezdődik – tudtuk meg az RTL Magyarország marketingkommunikációs osztályától.

– Jelen pillanatban zajlik az X-Faktor 2017 castingja. Ennek keretében munkatársaink nem csak a Fásy Szupersztár versenyzőit keresték meg, hanem mindenkit, akiről azt gondolják, hogy érdemes lenne eljönnie egy X-Faktor meghallgatásra. Az X-Faktor stábja fontosnak tartja, hogy a jelentkezőknek lehetősége legyen színpadi rutint szerezni, akár úgy, hogy máshol is próbára teszik magukat – írta válaszában a csatorna.

Fásy Ádám viszont azt nem tartja korrektnek, hogy azokat hívják meg, akik vele már szerződésben állnak, nem azokat, akikkel nem kötött megállapodást, illetve nem jutottak tovább. A két konkurens csatorna között amúgy sem megengedett az átjárás.

Évek óta szerepelnek

Az RTL Klub 2010-ben indította útjára a zenei tehetségkutatóját, amelynek első szériáját Vastag Csaba nyerte. A műsor idén már a hetedik évadnál tart. A Fásy Szupersztár egy évvel később, 2011-ben rajtolt és 2013-ban rendezték a második évadát. Az elsőn Kossuth Gergő, a másodikon pedig Stipkovits Vivien lett a legjobb - írja a Blikk.

Nincsenek megjegyzések