Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hosszú Katinka: A fájdalom mindig jelen van az életemben

Nem tartja tabunak a sírást.
Világklasszisunk teljesítményének csodájára jár a világ, Katinka pedig rendre bebizonyítja, hogy férjével, Shane-nel verhetetlen csapatot alkotnak.

Azt viszont csak kevesen tudják, milyen áldozatot követel ez a teljesítmény, és mivel tudja rávenni magát a még gyorsabb tempóra.

– Néha azt képzelem, hogy egy fantomúszóval versenyzem. Egy olyan úszóval, akit le kell győznöm, akivel fej fej mellett haladunk. Ha ez nem válik be, akkor kicsit drasztikusabb technikára váltok: elképzelem, hogy a medence tele van cápákkal, és az életemért kell úsznom. Ez mindig be szokott válni – mesélte Katinka a hot!-nak, és azt is bevallotta, hogy amióta sportol, a fájdalom mindig jelen van az életében.

Rióban a 400 vegyes döntőjében úgy fájt mindene, hogy azt hitte, ki sem tud majd szállni a medencéből, az egyik világkupa-állomáson a döntőben úgy széthajtotta magát, hogy a futam végén, miután elsőként elérte a falat, belehányt a vízbe. Katinka azt is elárulta, hogy amikor sok a feszültség rajta, vagy nagyon elfárad, vagy valami rossz történik, előfordul, hogy elsírja magát. Ezután újult erővel veti bele magát a munkába.

Férje szereti, ha otthon kibontott hajjal jár-kel, de azt sem bánja, ha egy kimerítő nap után elalszik mellette a moziban. A legjobb tanács, amit eddig Shane-től kapott, az, hogy ne élje meg hatalmas kudarcként, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan eltervezte, és szálljon szembe a félelmeivel. Shane szerint ugyanis a legtöbbet a vereségből lehet tanulni, és kemény munkával, odafigyeléssel mindent el lehet érni.

Nincsenek megjegyzések