Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kilenc év után távozik: felmondott a TV2-nél Demcsák Zsuzsa

Csaknem egy évtized után úgy döntött Demcsák Zsuzsa, hogy vége: elbúcsúzik a TV2 reggeli műsorától és vele együtt a nézőktől is. Demcsák neve szinte egybeforrt a Mokkával, amelynek talán ő volt az egyik legismertebb műsorvezetője.
- Igen, a tegnapi nap felmondtam a TV2-ben – erősítette meg a hírt Demcsák Zsuzsa. – Kilenc év után döntöttem így, és ennek elsősorban családi okai vannak. Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be – mondta a műsorvezető, aki elárulta, egy ideje már érlelődött benne a gondolat, hogy változtat életén.

– Két éve gondolkodom rajta, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, óvatosabb, nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Ám a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rám, ezért végül felmondtam. Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek – nyilatkozta a Blikknek.

– A TV2 tudomásul vette a Mokka műsorvezetőjének felmondását – mondta el a Blikknek Fürst-Borsos Ádám, a csatorna Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere. – A családi okokat természetesen elfogadtuk, és a legnagyobb megértéssel viszonyulunk hozzá. Demcsák Zsuzsának köszönjük, hogy az elmúlt 9 évben kiváló munkájával, a csatorna egyik legnépszerűbb képernyőseként a csapatunkat erősítette. A televízió munkatársai nevében további sok sikert kívánunk Zsuzsának a magánéletben és a karrierjében.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Demcsák Zsuzsa távozásával a TV2 egyik legismertebb és legkedveltebb arca tűnik el. Kilenc éve már, hogy vezette a Mokkát.

Demcsák sosem rejtette el könnyeit és fájdalmát sem a nézők elől, akik végigizgulták válását is. A műsorvezetőnő kapcsolata 2011-ben romlott meg férjével, a válást 2014 őszén mondta ki a bíróság.

Demcsák valószínűleg az egyik legőszintébb műsorvezető, sosem rejtette véka alá, mit gondol riportalanyairól. Emiatt sokszor kapott hideget-meleget, megesett, hogy élő adásban alig tudta visszatartani könnyeit, de olyan is előfordult, hogy szinte összeveszett riportalanyával.

Ifjúsági műsornál kezdte pályáját

Demcsák Zsuzsa az MTV-nél kezdte tévés pályafutását, a Tonik című ifjúsági műsort vezette. 1997-ben került a TV2-höz, ahol egy vetélkedő, Az erőd – Fort Boyard című műsor házigazdája volt. Innen ment a Tényekhez, és a Jó estét Magyarországhoz, ahol riporterként dolgozott, ezután jött a Mokka.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések