Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kulka János teljesen felépült: most állt először kamerák elé sztrókja után - fotók a forgatásról

Közel félidőnél jár a Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly második mozifilmje, a X. forgatása. A napokban fejezte be filmbéli munkáját Kulka János, aki kifejezetten élvezte a forgatást.
A színész tavaly áprilisban kapott stroke-ot, aminek következtében életmentő agyműtétet kellet végrehajtani rajta.

Kulka János elárulta, hogy nagyon várta a X. forgatását, ami érthető, hiszen pontosan egy éve állt utoljára a kamerák előtt, és azóta nem végzett színészi munkát. Kifejezetten élvezte a forgatást, és sajnálja, hogy gyorsan véget ért.

Nagyon szerette a forgatással járó koncentrált munkát, hiszen szerepe szerint - amiről nem árulhat el semmit - a mosolygó, jókedélytől kezdve a kétségbeesett sírásig sokféle, szélsőséges állapotot kellett megélnie. „Izgalmasnak találtam a helyszínen összevágott jeleneteket, nagyon jónak tartom a stábot, és jólesett, hogy mindenki kedves volt hozzám.” – nyilatkozta.

Kulka János ezzel a filmmel tér vissza a vászonra. A fordulatokban gazdag történet egyik főszereplőjét alakítja majd.

A X.-ben Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs, nyomozót alakítanak majd, és a további szerepekben is olyan ismert színészeket láthatunk majd többek között, mint Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő és Szabó Győző.

Nincsenek megjegyzések