Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hónapok után hagyhatta el az intenzív osztályt Lorán Lenke

Jó híreket kaptunk Lorán Lenkéről! A színésznő, aki egy hét múlva ünnepli a 90. születésnapját, úgy tudjuk, jobban van, bár a kórházat még nem hagyhatta el.
Februárban került a klinikára megoperálták, de szerencsére már nincs az intenzív osztályon, ahol eddig kezelték. Ugyan messze még a teljes gyógyulás, de a híreknek a barátai is nagyon örülnek.

– Nagyon aggódtunk, de örülünk a jó hírnek, reméljük, a születésnapja alkalmából fel is köszönthetjük majd Lencsikét – árulta el az egyikük, aki bízik abban, hogy a mindig mosolygós művésznő nemsokára újra belvárosi lakásában fogadhatja látogatóit. Ráadásul amennyiben egészsége engedi, az ünneplést sem úszhatja meg, főleg nem ezen a kerek születésnapon.

– Köszönöm az érdeklődést, de nem mondhatok semmit édesanyámről – hárította el érdeklődésünket Lorán Lenke fia, amikor arról kérdeztük, lesz-e lehetőségük idén a barátoknak felköszönteni a színésznőt.

A komika barátai és tisztelői ugyanis hosszú évek óta minden alkalommal készülnek a színésznő születésnapjára valami igazán kedves meglepetéssel. Két évvel ezelőtt például többek között Csonka András színész szervezésének köszönhetően egy tűzoltó zenekar adott neki szerenádot belvárosi otthonának ablaka alatt, ez volt ugyanis a művésznő egyik titkos vágya. 

Három évvel korábban, a 85. születésnapjára egy kirándulást kapott, amely során nyitott, városnéző busszal végigjárták azokat a helyeket Budapesten, amelyek a Jászai Mari-díjas színésznő életében fontosak. Közben pedig elhalmozták mindenféle finomsággal és gyönyörű virágcsokorral, amelyet a nemrég a színpadtól visszavonult színésznő nagyon szeret. 

Néhány hete a Story magazinnak éppen arról mesélt, mennyire élvezi, hogy már nem kell izgulnia az előadások miatt, ugyanakkor azt sem tagadta, már nem lehet felügyelet nélkül hagyni otthon sem.

– Engem nem lehet már egyedül hagyni. Senkire sem hozhatom rá a frászt, hogy reggel jön hozzám és én a földön fekszem magatehetetlenül – mesélte akkor a lapnak Lorán, aki remélhetőleg még jó sokáig élvezheti a különleges születésnapokat.

Kozák volt a nagy szerelme

Ötven évig élt élete nagy szerelmével, Kozák Lászlóval. Lorán Lenke még férjnél volt, amikor megismerte a színészt, de végül miatta felrúgta a házasságát. Egy fiúk született, aki azonban nem folytatta a szülei pályáját. A színész húsz évvel ezelőtt halt meg, hatalmas űrt hagyva ezzel maga után Lorán Lenke életében. 

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések