Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Meglepő fogyókúrás tippek

A tudósok, kutatók, dietetikusok, na meg a megszállottak mindig kitalálnak valami teljesen új fogyókúrás módszert, ami vagy beválik, vagy nem. Az extrémebbek közül válogattunk.
Torta reggelire

Bizony-bizony, a Tel-avivban az okosok összedugták a fejüket, és arra a következtetésre jutottak, hogy ha tortát, süteményt, vagy valamilyen desszertet esztek reggelire, sokkal könnyebben fogytok. Ezt egy kísérleti csoporton ki is próbálták, és meglepődtek az eredményen, ugyanis akik szénhidrátban gazdag reggelit fogyasztottak, sokkal később lettek éhesek, és sokkal több súlyt is veszítettek, mint azok, akik mellőzték a bűnös falatokat. Egy próbát megér, nem?

Egy pohár tej és megy a háj?

A tej, vagyis inkább a kalcium, amit tartalmaz, nagyon fontos a szervezetünk számára. Egy amerikai kutatás szerint viszont nem csak ez az egyetlen jótékony hatása: ha naponta minimum 2 és fél pohár tejet megisztok, a kilók csak úgy olvadnak majd rólatok. Akik tejet isznak, azoknak sokkal több D-vitamint termel a szervezete, és ez elősegíti a súlyvesztést - írja a Napidoktor.

Van, aki csípősen szereti

Az erős paprikát nem éppen a könnyű fogásokhoz szokták fogyasztani, viszont lehet ezek után ti is rákaptok. Egy japán kutatás szerint, ugyanis ha valami csípőset esztek reggelire (mondjuk csípős paprikás omlettet) akkor sokkal kevesebbet esztek majd ebédre.

Ez csak abból a szempontból rossz, hogy ha ebédre nem esztek, vacsorára megéheztek, és mindent felfaltok, szóval javasoljuk, hogy ebédre is maradjatok az erős aromák mellett. Akinek van gyomra hozzá, csinálja!

Olasz szépség

Az olasz csajok mindig is a legszebbek közé tartoztak, és mindig érdekesnek tartották a kutatók, hogy vajon mitől lehet ez. Nagyon sok minden közrejátszik ebben, és az egyik a parmezán sajt. Mivel az egyik legintenzívebb és legízesebb sajt, így egy kevéssel is beéritek, plusz a csontoknak is nagyon jót tesz.  Az olaszoknak bevált!

Nincsenek megjegyzések