Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pécsi Ildikó elmondta, mire készül a tárgyaláson

Nehezen bírják már...
Szinte végeláthatatlannak tűnik Pécsi Ildikó fia, s volt felesége, Pártos Csilla vagyonmegosztási ügye. Az igazi nagy vesztese a történetnek (legalábbis lelkiekben) úgy tűnik Pécsi Ildikó, s unokája, Csaba, akiknek viszonya végleg megromlani látszik.

Pártos Csilla kétszeresen is perben áll volt anyósával. Egyrészt jelenleg (hiába élnek ott majd' 20 éve, jogcím nélküli használónak minősülnek a rózsadombi házban. Másrészt Pártos Csilla rokontartásra is perli jelenleg egykori anyósát, mivel volt férjének nincs jövedelme, s édesanyja támogatja. Mivel az unoka eltartásáról van szó, Pécsi Ildikó belemenne a dologba, ám a Kossuth-díjas színész azt szeretné, hogy a másik ágról is támogassák az unokát.

Pécsi Ildikó azt mondja, ő már csak annyit szeretne, hogy a pereskedés következő állomásáig legyen ereje arra, hogy elmenjen a bíróságra, ám azt szeretné, hogy a Gödöllői Bíróságon hallgassák meg, mert csak odáig tud elmenni a betegsége miatt - írja a Best.

Nincsenek megjegyzések