Szörnyű családi titokról mesélt Aurelio: olyan dolgot vallott be a múltjáról, ami mindenkit sokkolt

Megdöbbentő dolgot árult el...
Aurelio a Dunakanyar FM Sztárszáj című műsorában adott interjút. A valóságshow-hős elmesélte, hogyan tudta meg édesapjától, hogy az anyja a testéből kereste Svájcban a kenyerét - írja a Borsonline.

"Külföldön születtem, ami annak köszönhető, hogy édesanyám bajai születésű magyar leányzóként, fiatal korában kiment Svájcba, úgymond szerencsét próbálni. Be is jött neki, hiszen megismerkedett édesapámmal, aki akkoriban egy elismert és gazdag üzletember volt. Apámnak az előző házasságából már született két gyermeke. A féltestvéreim a mai napig Svájcban élnek, és életemben csak egyszer találkoztam velük. Nagyon rossz érzés, hogy tudok a létezésükről, de ezen kívül semmi információm nincs róluk" – mondta Aurelio.

"Egy alkalommal édesapám behívott magához a szobába, és elővett egy laptopot, amin megmutatta anyám képeit különböző svájci oldalakon. A legnagyobb botrány az egészben, hogy bár akkor már nem éltek együtt, de még mindig házasok voltak, és apám tudott anyám dolgairól" – folytatta.

"2009 karácsonya előtt pár nappal hagyott el minket édesanyám. Akkor szétvertem egy ajtót és sírva üvöltöztem, hogy ez nem lehet az én életem. Szembesülnöm kellett azzal, hogy anyám testi szolgáltatásokat nyújtott férfiaknak. Jobban szégyelltem magam, mint ő. Nagyon nehéz erről beszélnem… Nem tudtam elfogadni az igazságot, de így utólag már tudom, hogy a harag a legrosszabb tanácsadó. Azóta meg tudtam bocsájtani neki, hiszen anya csak egy van" – mesélte Aurelio a Sztárszájban.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog