Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

18+ A 38 éves nő együtt néz pornót a férjével. Elmondja, miért kéne neked is kipróbálnod

Edit először azt hitte elhányja magát. Aztán...
Amikor a 38 éves Edit rájött, hogy férje rendszeresen néz pornót, először szóhoz sem jutott a döbbenettől, és majdnem elhányta magát. A kétgyermekes családanya nem hitte volna, hogy ez egy új kaland kezdete lesz...

- Tudom, hogy naívan hangzik, de nem gondoltam volna, hogy János pornót néz, hiszen a szexuális életünk jól működött. Tizenegy éve vagyunk együtt, kilenc éve vagyunk házasok, és hetente kétszer-háromszor szexeltünk. Éppen ezért lepődtem meg, amikor János gépén felfedeztem egy csomó pornó filmet.

A laptopom nem működött, és János azt mondta, nyugodtan használjam az ő gépét. Amikor felmentem a netre, rögtön felugrott egy pornóoldal. Azt hittem, elhányom magam. Olyan volt, mintha megcsalt volna, ráadásul nem egy nővel, hanem pornósztárok tömkelegével.

Nem értettem, mi szüksége rá. A szexuális életünkkel soha nem volt gond, mindig is szerettünk kísérletezni, gyakran próbáltunk ki új pozíciókat. Lehet, hogy ezekből az ocsmányságokból veszi az ötleteket?

Kíváncsi lettem. Nagy levegőt vettem, és rákattintottam egy linkre. Láttam már pornót ezelőtt, de soha nem önszántamból, mindig más kedvéért. Ahogy néztem a gyönyörű nőt, ahogy a konyhában maszturbál, magam is meglepődtem rajta, hogy felizgatott. Egyedül voltam otthon, ezért rákattintottam más linkekre is. A vége az lett, hogy maszturbálni kezdtem az íróasztalnál.

Aznap este, amikor János hazajött a munkából, elmondtam neki, hogy mit találtam a gépén. Láttam rajta, hogy zavarban van, de nem kért bocsánatot. Azt mondta, attól, hogy megnéz másokat, még nem csal meg - ezzel egyet kellett értenem. Amikor megkérdeztem, miért titkolta előlem a pornó szenvedélyét, azt felelte, hogy ő nem rejtegetett semmit, és annak, hogy ő pornót néz, semmi köze a kapcsolatunkhoz. Belegondoltam, hogy aznap én is néztem pornót, és élveztem. Ekkor azt mondtam: "Lehet, hogy kellene."

Pár nappal később lefekvéskor megkérdeztem Jánost, mi lenne, ha együtt néznénk pornót. Keresett egy filmet, amiről azt gondolta, tetszeni fog. Ebben egy nő iskoláslánynak öltözött, és két férfi "okította ki" az osztályteremben. Ahogy néztük a filmet, a lélegzetem felgyorsult, melegem lett - felizgatott. János elkezdte simogatni a combomat, ami őszintén szólva fura volt. Nem tudtam eldönteni, mit csináljak: nézzem tovább a pornót, vagy figyeljek Jánosra. János elkezdte kigombolni a blúzomat, és a mellemet simogatta, miközben még mindig a képernyőt bámultam. Sokkal jobban beindultam, mintha csak szimplán szeretkeztünk volna, vagy egyedül néztem volna a pornót. Olyan volt, mintha én lennék az a nő a filmben.

Pár hét múlva már a közös pornónézés volt az új hobbink. Megvitattuk, milyen filmet válasszunk, így arról is többet tudtunk beszélni, mit találunk izgatónak. Sosem gondoltam volna, hogy beindulok a leszbiszextől. És azt se hittem volna, hogy a férjemet felizgatja, ha nőket néz szexuális segédeszközökkel játszadozni. Nekem nem volt soha ilyesmim, de végül beszereztem egyet, hogy azt is bevegyük a közös játékunkba.

Néhány héten keresztül megőrültünk a közös pornónézésért, de aztán megbeszéltük, hogy leállunk egy kicsit. Mindketten úgy gondoltuk, hogy már túlzásba vittük a dolgot, és hogy nem kellene mindig pornóval felizgatni magunkat. Azóta már nem nézek egyedül felnőtt filmeket, de János néha igen - és ezzel semmi bajom. Már nem félek a pornótól, hiszen még közelebb vitt Jánoshoz.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések