Tudtad? Ezek a kellemetlen mellékhatások történnek a testeddel, miután átélted az orgazmust

Földöntúli gyönyör, ellazulás, feltöltődés – csodálatos ez a testnek. De a rendszeres orgazmus azonban mást is kivált – íme a legextrémebb mellékhatásai.
Egy forró éjszaka a pároddal az egész szervezetedre kihat: megnövekszik a vérnyomás, gyorsabb lesz a légzésszám, és nem mellesleg kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel.

A rendszeres orgazmus azonban más hatást is kivált; nem ritka a kimerültség, tüsszögés, hallucinációk – írja a Ripost. Íme az orgazmus legextrémebb mellékhatásait!

1. Hallucinációk

A férfiak nem csak átvitt értelemben repíthetik egy másik világba a nőt.Akik éltek már át sorozatorgazmust, lebegésről, testen kívüli élményről, déja vu érzésről is beszámoltak, de akad, aki úgy érzi, mintha átkerült volna egy megrajzolt világba.

2. Rosszullét

Egyes férfiak ejakuláció utáni fáradtságtól, forróságérzetről és influenza-szerű tünetekről számolnak be.

3. Gyengeség

Az alvási rendellenességekkel rokon tünetegyüttes kevesebb, mint harminc percig tart; de ezalatt az illető tökéletesen elveszti az uralmat az izmai felett.

4. Sírás

A főként nőket érintő mellékhatás az orgazmus után akár egy órával is jelentkezhet. Szomorúságot, depresszív hangulatot, mély lelki fájdalmat és szorongást élhetnek át - a sírás mellett.

5. Tüsszögés

Sokak szervezete tüsszentés-sorozattal vezeti le a szexet. Kutatások szerint a jelenség idegrendszeri okokra vezethető vissza.

6. Fájdalom

Azoknak a nőknek is okozhat fájdalmat az orgazmus, akiknek egyébként maga az aktus fájdalommentes. A pasik se immunisak: a krónikus prosztatabetegségben szenvedőknek is lehet gyötrelmes az orgazmus.

7. Fejfájás

Pár perctől akár órákig is tarthat; de szerencsére a migrén elleni gyógyszerekkel könnyen leküzdhető.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog