Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

35 év házasság után lépett félre az énekes - Feleségét így próbálta kiengesztelni

Végre túl tudott lépni az afféron Sharon és Ozzy Osbourne.
Ozzy és Sharon Osbourne mindig is Hollywood legbotrányosabb sztárpárja voltak: nem telt el úgy hónap, hogy ne lett volna tele a sajtó azzal, hogy épp miért áll a bál a Black Sabbath frontembere és felesége között.

Így léptek túl a zenész afférján

Ennek ellenére az is köztudott, hogy bolondulnak egymásért - házasságuk a balhék ellenére már 35 éve tart. Néhány hónappal ezelőtt azonban Ozzy elkövetett egy óriási hibát: viszonyt kezdett a fiatal fodrászával, Sharon pedig úgy döntött, ez az utolsó csepp a pohárban, beadja a válókeresetet.

sharon-osbourne-ozzy-eskuvo-megcsalas-utan-nagy
Ozzy térden állva könyörgött felesége bocsánatáért, bevállalta, hogy rehabra vonul a szexfüggősége miatt, ráadásul élő adásban is meglepte egy gyűrűvel, és kérte, hogy menjen hozzá újra feleségül.

Úgy tűnik, Sharon beadta a derekát, ugyanis vasárnap megújították a fogadalmukat egy Las Vegas-i kápolnában, ahol csak a szűk család és a legjobb barátaik voltak jelen, és elmondták: megint minden rendben van köztük.

Nincsenek megjegyzések