A kókuszolajjal 10 évet letagadhatsz majd! De fontos, hogy így használd

A bőrápolás nagy ásza – ha jól alkalmazod.
A kókuszolaj a sütésen-főzésen kívül nagyon sokrétű. Íme!

Körömápolás

Dörzsölj egy kevés kókuszolajat a körmeid körüli részre, és megszabadulhatsz a száraz bőrtől és elkerülheted a köröm körüli bőr hámlását.

Visszérbetegségek kezelése

A kókuszolaj segít a korai stádiumban lévő visszeres betegség kezelésében is, csak dörzsölj a problémás területre miden nap egy kevés kókuszolajat, és hamarosan látványos javulást fogsz tapasztalni.

Narancsbőr ellen

Keverj össze egy kevés őrölt kávét és egy kicsi pépes kókuszolajat. Zuhanyozz le, kissé masszírozd meg a problémás testtájakat, majd ezzel a krémmel kenjed be és körülbelül tíz percen keresztül folyamatosan masszírozzad bele a bőrbe. A kókuszolaj hatékonyan kisimítja az egyenetlen bőrfelszínt.

A terhességi csíkok kezelésére

A kókuszolaj használata az egyik leghatékonyabb megelőzési lehetőség, mellyel elkerülheted a terhességi csíkokat. Zuhanyozás után kenjed be a hasad és a lágyékodat kókuszolajjal.

A szem körüli bőrfelszín szebbé tételére

Este kenj egy kevéske kókuszolajat a szemeid alá, reggel meg fogsz lepődni a módszer hatékonyságán!

A pigmentfoltok kifehérítésére

A kókuszolaj kiválóan tünteti el a pigmentfoltokat is, csak kenj a foltokra, ill. hegekre egy kicsi kókuszolajat.

Hajkiegyenesítő hatású

Sok nő számára ismerős az a reggeli bosszúság, amivel az este összekócolódott hajukat akarják kisimítani. Ennek most vége! Kenj egy kevés kókuszolajat a kezedbe és simítsd egy irányba a hajad. Meglátod, hatékony!

Segíti a sebek mihamarabbi gyógyulását

Azt az elején tisztázni kell, hogy tilos az olajat a nyílt sebre kenni! Miután azonban a var megjelent a sérült területen, ha naponta kenjük be a sebet kókuszolajjal, így a seb sokkal gyorsabban fog gyógyulni.

Hatékony segítség a bélrendszer parazitái ellen is

Azt sokan tudják, hogy a kókuszolaj javítja az emésztést. Azt azonban már jóval kevesebben, hogy a kókuszolaj rendszeres fogyasztásával természetes úton szabadulhatunk meg a bélférgektől.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog