Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A TV2 tette sztárrá, most az RTL Klub szerződtette le sikerműsorába

Radics Gigi lett az X-Faktor új mentora.
Kiderült, ki lett az X-Faktor új női mentora. Keresztes Ildikó és Tóth Gabi után az RTL Klub tehetségkutatójának hetedik szériájában Radics Gigi ül be a női zsűritag székébe a tavaly már megismert ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellé. Érdekesség, hogy utóbbi kettő ugyanúgy a Megasztárral vált országosan ismerté, mint a 20 éves énekesnő, aki 2012-ben meg is nyerte a TV2 tehetségkutatóját. 

- Nagyon rossz volt egy hónapig titkolni, hogy én leszek az X-Faktor új mentora, még a rokonoknak se mondhattam semmit.  Boldog vagyok, hogy felkértek, ez egy nagyon megtisztelő pozíció. Nem titok, hogy én is tehetségkutatósként kezdtem a pályát, most úgy érzem, az elmúlt évek munkájának gyümölcse itt ért be - árulta el. 

Gigi azt mondta, volt tehetségkutatósként nagyon odafigyel majd arra, kit hogyan értékel, de az igazat mindig meg fogja mondani, nem fog köntörfalazni.

- Mindig meg fogom mondani azt, amit gondolok. Nyilván idén is lesznek olyan nagy visszatérők, akiket ismerünk, ez lesz a legnehezebb. Ha bejön valaki, akit ismerek személyesen, valószínűleg kellemetlen pillanatokat fog okozni, ha nemet kell neki mondanom, de erős leszek. Nagyon várom már a castingokat, hogy legalább két-három olyan tehetség legyen, akire azt mondom, hogy „Ez igen!” Az is biztos, hogy szintén nagyon nehéz lesz, amikor valakit el kell majd veszítenem a mentoráltjaim közül - osztotta meg velünk. 

A három férfi mentor  örömmel és lelkesedéssel fogadta Gigit új társukként, mindhárman szeretik és tisztelik a fiatal énekesnőt - az érzés pedig kölcsönös. 

- Mindenki nagyon erős karakter, nagyon erős egyéniség. Szerencsére mindenkit ismerek a mentorok közül, Lacit nyolcéves korom óta, a többiekkel pedig a karrierem, turnék, fellépések alatt ismerkedtem meg. 

Ha választhat, Gigi a lányok mentora szerezne lenni, mert úgy érzi, jobban tudna velük azonosulni, jobb tanácsokat tudna nekik adni, mint a fiúknak. Tudja, hogy az elkövetkező hónapokban az X-Faktor fogja kitölteni a napjai nagy részét, de azért a rajongóinak nem kell amiatt aggódniuk, hogy elveszítik.

- Gőzerővel készítem az új lemezemet, a tervek szerint új dalokkal együtt nyár végére ki is fog jönni. Év végi nagykoncertet is szeretnék, nagyon úgy néz ki, hogy lesz is, ráadásul nem is akármilyen helyen, de még nem akarom elkiabálni.  

Forrás: Femina.hu

Nincsenek megjegyzések