Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ezzel a csinos színésznővel bújt össze Brad Pitt - A kezét is megfogta

Úgy tűnik, Angelina Jolie már végleg a múlté.
Brad Pitt összeszedte magát

Tavaly szeptemberben bombaként robbant a hír, válni fog Hollywood legszebb párja, az 53 éves Brad Pitt és a 41 éves Angelina Jolie. Akkor annyit lehetett tudni, a színésznő adta be a válópert, mert Brad állítólag nagyon csúnyán bánt a gyerekekkel és sokat ivott. A színész egyébként a napokban bevallotta, valóban alkoholproblémákkal küzdött, de már sokkal jobban van, terápiára jár. Sokan aggódtak miatta, mert nagyon lefogyott, de azt is elmondta, széndékosan adott le néhány kilót. A szerelmi életéről egyelőre nem sokat tudni, ám a napokban egy esti show vendége volt, ahol készült róla egy árulkodó közös fotó egy bájos színésznővel.

Brad Pitt ezzel a színésznővel bújt össze

A műsor másik vendége a cuki, barna színésznő, a 32 éves Gina Rodriguez volt, aki egy Instagramra feltöltött fotó alapján nagyon közel került Bradhez. A képen szorosan összesimulnak, fogják egymás kezét és mosolyognak. Lehet, hogy elkezdődött közöttük valami?
Gina jelenleg párkapcsolatban él

Gina Rodriguez jelenleg egy kevésbé ismert színésszel, Joe LoCiceróval jár együtt, de persze ez még nem jelent semmit. Nem ők lennének az elsők Hollywoodban, akik egy harmadik miatt szakítanak. Ginát a hazai közönség a Mélytenegeri pokol című filmből, illetve a Gazdagok és szépek, valamint a Katonafeleségek című sorozatokból ismerhetik.

Forrás: Femcafe

Nincsenek megjegyzések