Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ajjaj! Pofonnal nevelné meg Gesztesi Károly Hujber Ferencet

Gesztesi elmondta, mi a véleménye Hujber botrányos viselkedéséről.
Gesztesi Károlyt és Hujer Ferit régi barátság köti össze. 18 éve ismerik egymást, ez idő alatt Gesztesi szinte apafiguraként állt Feri mellett. A Ripostnak most azt nyilatkozta: nem ítéli el barátját az utóbbi idők botrányai miatt, sőt, próbál segíteni rajta. Akár egészen meglepő módszerekkel is.

"Mindketten zárkózott emberek vagyunk, így nem baráti sörözések vagy bulizások jellemzik a kapcsolatunkat. Leginkább arról van szó, hogy rövid kérdéseket teszünk fel egymásnak, melyekre általában egy-egy hosszabb bibliai idézet a válasz. 

Tőlem elfogadja az „atyai” intelmeket, és elfogadja az ölelést is, ha arra van szükség. Az az igazság, hogy nem tud akkora marhaságot csinálni, amit ne bocsájtanék meg neki. Amikor hibázik, akkor tudom, hogy nem önmaga. De ha eljönne az az idő, amikor már nincs más hátra, kénytelen leszek egy igazi kijózanító, atyai pofont adni neki. Aztán persze megölelném…” - esélte Gesztesi a lapnak.

Ripost

Nincsenek megjegyzések