Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Döbbenet: új információk láttak napvilágot Schumacher állapotáról

Pert nyert a hétszeres Forma–1-es világbajnok Michael Schumacher családja.
Hónapok óta lázban tartotta egy bírósági per Németországot, miszerint Schumacher családja beperelte a német Bunte című bulvárlapot, amelyben valótlant állítva közölték, hogy a legendás versenyző újra tud járni. A lap főszerkesztőjét, Tanja Mayt felelősségre vonták és a bíróságon kellett felelnie a tettéért.

A per lecsengéseképp az újságot 50 ezer eurós (15,6 millió forintos) pénzbüntetéssel sújtották és a jogvita hatvanöt százalékát is állnia kell – írja a Motorsport.com.

Az ügyészség kijelentette, hogy Michael Schumacher mind a mai napig nem tud járni, és azon a napon sem tudott, amikor két évvel ezelőtt az eredeti cikk – "Több, mint karácsonyi csoda, Michael Schumacher újra járni tud" - címmel megjelent a fent említett sajtótermék címlapján.

A Schumacher família először százezer euróra (31,2 millió forintra) perelte a Buntét, aminek végül a hamburgi bíróság döntésének értelmében a felét kapták meg, illetve ezenkívül megemlítették, hogy a lapnak a perköltség kétharmadát is ki kell fizetnie.

Nincsenek megjegyzések