Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hűha! Hetekre egyedül hagyta lányát Cseke Katinka

Ezért tette.
Katinka sokat töprengett azon, menjen-e vagy sem, amikor a TV2 felkérte, legyen új műsora, az Ázsia Express szereplője. Aztán mégis hamar igent mondott, annak ellenére, hogy tudta, 16 éves lányát kell hetekre itthon hagynia.

– A volt férjem, Panna édesapja táncművész, és ebben z időszakban Kínában turnézik, így lányom az első héten a barátnőjéhez költözik, majd onnan áthurcolkodik az apjához és annak barátnőjéhez. Szerencsére nem laknak messze – mesélte Katink a Best magazinnak. – De ha otthon maradna, sem lenne baj, önálló csajszi, és a társasházban, ahol mindenki szeret minket, figyelnének rá z emberek…

Panna nem az én természetemet örökölte, ha engem hagytak volna magamra anyuék csak három napra is, kirúgtam volna a ház oldalát. Ő viszont nem ilyen. Nem rendez eszement bulikat, nem visz haza fiúkat, nem kezelhetetlen kamasz. Abban persze, biztos vagyok, hogy hiányozni fog… Az ázsiai forgatás alatt még telefonálni sem tudok majd haza.

Nincsenek megjegyzések