Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Durva történetek: így vesztették el szüzességüket az Exek az édenben macsói

Bár sokan szép, romantikus emlékként gondolnak vissza a szüzességüket elvesztésére, az Exek az édenben két versenyzője, Milán és Gergő inkább nevetve, vicces helyzetként emlékeznek az ominózus esetre. 
Milán három focistatársával egy estén, ugyanazon lánnyal élte át élete első szexuális élményét, míg Gergő egy „fogadás áldozata” volt.

- Tizennégy éves voltam. Áthívtam pár focista haveromat iszogatni, meg egy csajt. A csaj elég jól berúgott, elkezdett vetkőzni nekünk. Mindannyian átmentünk rajta, mindenki ott vesztette el a szüzességét – mesélte röhögve Milán.

- Tizenhárom éves koromig úgy volt, hogy pap leszek. Aztán a tizennegyedik születésnapom előtt egy nappal egy házibuliban voltam, ahol ott volt két idősebb lány, tizenhét-tizennyolc évesek. Fogadtak valamiben, és a vesztesnek kellett lefeküdnie velem. A vesztessel befeküdtünk a sátorba...és így történt - magyarázta Gergő.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések