Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Liptai Claudia a mostohalányairól és a családi estékről mesélt

Egy magyar fejlesztésű társasjáték bemutatóján volt háziasszony Liptai Claudia, aki a megnyitó után jókedvűen mesélt nekünk arról, hogyan telnek náluk a családi esték.
Bár Liptai Claudia egyelőre nem mondott igent semmilyen tévés felkérésre, mert szeretne minél több időt otthon tölteni a kisfiával, Marcipánnal, ahogyan a család nevezi Pataki Marcell Ádámot. Egy-egy szereplést azonban elvállal, ilyen volt ez a társasjáték-bemutató is. Ennek kapcsán mesélt nekünk Liptai Claudia a családi estékről, és arról, milyen fontosnak tartja a közös társasjátékozást.

„Ádámnak van két kislánya, akik nagyon sokat szoktak velünk lenni, és ők nagyon szeretnek társasjátékozni” – kezdte mesélni, és bár nem akart a magánéletéről beszélni, annyit elárult, milyen a viszonya Pataki Ádámnak és Claudia lányának, Gesztesi Pankának. 

Az NLCafénak adott interjúban Claudia mesél az eljegyzéséről és arról, hogyan tervezik a további közös munkát a vőlegényével. 


Forrás NLCafé.hu

Nincsenek megjegyzések