Egy hónapig sószappannal mosta meg az arcát. Nem hiszed el, mit tapasztalt

Alig hitt a szemének.
A só tisztítja, méregteleníti és fertőtleníti a bőrt, ezért különösen ajánlott a zsíros, pattanásos bőrre, jótékonyan befolyásolja a túlzott faggyú termelődést, serkenti a vérkeringést. Lehet oldott vagy szemcsés formában a szappanban, rengeteg pozitív hatása van a bőrre az értékes ásványi anyagoknak és nyomelemeknek köszönhetően – írja a femcafe.hu.

De bármilyen meglepő, a száraz bőr is meghálálja a sót, tekintettel arra, hogy a bőr felületén nem engedi kipárologni a nedvességet, lezárja a bőr felületét, de nem tömíti el a bőrt, az továbbra is lélegzik. Kiváló mélytisztító hatása van, szinte „ki szívja” a szennyeződéseket a pórusokból.

„Nekem lassan 1 éve van, és nagyon szeretem! Zsíros, pattanásos bőröm volt, és teljesen rendbe tette kb. 1 hónap alatt (ekkor naponta használtam). Annyira, hogy azóta semmilyen kenceficét, nappali/éjszakai/szemránc stb. krémet, arcradírt, tonikot stb. nem használok, pedig ugyanúgy sminkelem magam, mint előtte. Mostanában már csak szinten tartásra használom, kúraszerűen 3-4 napig, ha valami miatt romlik a bőröm állapota.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog