Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Így mosd meg a hajad sampon nélkül, fantasztikusan fog kinézni, ha ezt csinálod vele

Elsőre meglepőnek tűnik, de nagyon hatásos.
Szódabikarbóna: 1 evőkanálnyi (érzékeny fejbőrnél 1 teáskanálnyi) szódabikarbónát oldj fel 3 dl vízben majd öblítsd át vele alaposan a hajad és bőséges vízzel mossd le. A haj túl kemény hatású lesz, így érdemes egy evőkanálnyi almaecet és 2 dl víz keverékéből készített oldattal is átöblíteni, hisz ez fényesebbé és lágyabbá varázsolja. Az almaecetes öblítés után vízzel alaposan öblítsd ki és szárítsd meg. Hosszútávon és gyakran ne használd ezt a kúrát, mert könnyen elvékonyodhat tőle a hajad. A töredezettséget kezdeld egy kevés jojobaolajjal vagy kókuszvajjal - írja a Femcafe.

Agyagos tisztítás: A marokkói vörös agyag is helyettesítheti a sampont, hisz csak 2 evőkanál Rhassoul agyagot kell összekeverned 1,5 dl vízzel és pár csepp illóolajjal. Alaposan rázd össze a keveréket, majd vidd fel a hajra, és 5 perc hatóidő után alaposan öblítsd ki. Addig folyasd a vizet a hajadra, míg teljesen tiszta nem lesz a víz.

Száraz megoldás: Ha a bolti gyógysamponok nem használnak, mert sok bennünk a tartósítószer és az illatanyag, akkor próbáld ki ezt! 1 csésze kukoricalisztet keverj össze 1 evőkanál finom szemcséjű tengeri sóval, majd szórd be vele a hajadat, kicsit bele is masszírozhatod a száraz keveréket a fejbőrbe. Pár perc elteltével alaposan fésüld ki, hogy megszabadulj a zsírtalanító hatású szemcséktől.

Nincsenek megjegyzések