Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ezért marad inkább édesapjával Erdei Zsolt fia

Erdei Zsolt hamarosan három gyermek apukája lesz
A 42 éves Erdei Zsolt hamarosan három gyermek büszke apukája lesz, párja, Dudás Réka ugyanis második közös gyermekükkel várandós. Első házasságából, amelyet a spanyol-osztrák származású Arabellával kötött, egy fia született, az idén 11 éves Viktor.

Rékával 2013 óta alkotnak egy párt, kislányuk, Gréta 2014-ben, koraszülöttként látta meg a napvilágot. Akkor nagyon sokat aggódtak érte, de a pici erős volt, ma már olyan, akár a többi hasonló korú gyermek. A nagyfiút, Viktort Zsolt és korábbi párja mostanáig együtt, heti váltásban nevelték, ám Arabella nemrég úgy döntött, Németországba költözik. A gyerek nem akart menni, ezért az apja vette magához.

"Viktor édesanyja nem érezte jól magát Magyarországon. Neki nem itt, hanem Németországban vannak a gyökerei, az az otthona, így másfél hónapja hazaköltözött és a kisfiunk azóta többnyire velem él. Anyukája meghozta azt az áldozatot érte, hogy nem vitte magával erőszakkal, hiszen a kicsi fiam itthon, velem akart maradni" - mesélte a Magyar Ökölvívó Szövetség új elnöke, Erdei Zsolt a Lokálnak, majd folytatta.

Arabella nagy áldozatot hozott

"Az az egyezség született köztünk, hogy a fiunk velem marad, de természetesen az öt napnál hosszabb szüneteket, a nyári szünet nagy részét és minden második karácsonyt az édesanyjánál tölti majd. Úgy gondolom, ez volt a lehető legjobb döntés. Óriási önfeláldozás ez egy édesanya részéről, de egy anya akkor igazán anya, ha mindig a gyermeke érdekeit helyezi előtérbe, még akkor is, ha az nagyon fáj neki" -tette még hozzá a Madár becenévre hallgató sportoló, aki július végére várja párjával a legújabb jövevényt.

Nincsenek megjegyzések