Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ezt a kudarcot haláláig nem heverte ki Usztics Mátyás

Bár barátai, szerettei előtt sosem mutatta, Usztics Mátyást élete utolsó éveit megkeserítette egy nagy álmának semmivé válása.
A lelki viharait sosem mutató színész betegségét sokan összefüggésbe hozták az élete utolsó éveiben őt ért kudarcokkal, amelyek közül a legnagyobb egy évtizedes álmának összeomlása volt. Usztics Mátyás 2012-ben még tele volt tervekkel. Ekkor már nyolc rész forgatókönyve készült el annak a háromszor 12 részesre tervezett sorozatnak, amely a nagy visszatérést jelenthette volna számára.

A zöldfülű rendőrökről szóló, Végzős kezdők című sorozatnak nemcsak szellemi atyja, hanem producere, társírója, rendezője és főszereplője is lett volna. A fiatal színészek, Mettler Emese, Győrffy András, Domáreckájá Júlia, Vida Ádám és Rédei Roland mellett olyan ismert művészeket is meghívott a produkcióba, mint Tomanek Gábor vagy Czvetkó Sándor.

2014-re két részt sikerült leforgatni az öt ország részvételével készülő sorozatból, az epizódokat azonban csak pár tucat ember láthatta a forgatásnak helyt adó Pápa művelődési központjában. Usztics már ezen a szűk körű bemutatón keserűen beszélt arról, hogy mekkora bizonytalanság övezi a produkció jövőjét.

Az első két epizódra 80 millió forint ment el, és 130 embernek adott munkát. A sorozatot azonban lefújták, az MTVA új vezetése a már leforgatott részeket sem kívánta bemutatni. "Lett helyette Kossuthkifli" -írta Usztics Facebook-oldalának kezelője az Origo kérdésére. A színész álma egyik pillanatról a másikra semmivé vált, a kudarc pedig élete utolsó pillanatáig emésztette.

Nincsenek megjegyzések