Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Fáj a feje? Citromos feketekávét neki!

A népi gyógyászat egyik gyöngyszeme percek alatt hat, nem vált ki mellékhatást, és még az íze is kellemes, és másnaposság ellen is kiváló.
A kávé hatásáról itt és itt is olvashatnak, de elöljáróban azt érdemes tudni róla, hogy bizonyos mennyiség, és „használati szabály” mellett kifejezetten gyógyító, pozitív hatással bír a szervezet bizonyos pontjaira - írja a Marmalade.

A fejfájást azért képes enyhíteni, mert koffeint juttat a szervezetbe, ami a citrommal egyesülve görcsoldó, fájdalomcsillapító hatású. A gyógyszerek is tartalmaznak ugyan úgy koffeint, hiszen a fejfájáskor fellépő görcs, és hirtelen vérnyomásváltozást pillanatok alatt elmulasztja.

A citromos feketekávé kifejezetten gyorsan hat a fájdalomra, és az alacsony vérnyomás okozta kábaságra, és kellemetlen közérzetre is ajánlott. Az ital egyébként, ha cukor nélkül van készítve hasfogóként is helytáll, kb. 0,5 dl kell belőle fogyasztani a hatás elérése érdekében.

Nincsenek megjegyzések