Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kalandos utat tervez a nyárra családjával Papp Gergő

Papp Gergő gőzerővel dolgozik a Pimaszúr Átcuccol következő év­adának forgatásán, rá­adásul nyárra egy igen kalandos utat tervez a családjával.
Mivel telnek a napjai?

– Forgatjuk az RTL Klub számára az ottalvós műsor újabb részeit, még öt van hátra. Annyit elárulhatok, hogy nagyon izgalmas részek lesznek, hiszen olyan hírességek láttak minket vendégül, mint Anger Zsolt vagy Gergely Robi. Emellett pedig a nyaralást készítjük elő, sok szervezést igényel.

Hova mennek pihenni?

– Tavaly beszereztünk egy pici elektromos motorcsónakot, most pedig azzal utazzuk körbe a Balatont a feleségemmel, Judittal, a fiunkkal és a kiskutyánkkal. Vagyis nem körbe, hanem fektetett nyolcas alakban, ami a végtelen szimbóluma is. Mindezt élőben közvetítjük majd a közösségi oldalakon, és az egyik videómegosztó portálon is. Mások számára izgalmas lehet így látni a magyar tengert, valamint ez nekünk is nagy kihívás, hiszen bármi történhet menet közben, amire ott kell megoldást találni.

Ha jól tudom, van még egy projekt, amin most dolgozik.

– Igen, a bátyámmal, Papp Gábor Zsigmonddal dolgozom most együtt. Ő elismert dokumentumfilmes, forgatott már édesapánkról, aki író, de még rólam is. Most fordul a kocka, ugyanis én tartom a mikrofont, a feleségem pedig a kamerát, és ő lesz a szereplő. A testvérem húszéves koráig vívott, majd harminc év szünet után most ismét elkezdett, és nemsoká indul az Euró­pa-bajnokságon, mi pedig elkísérjük Olaszországba. Ez a nagy terv.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések