Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megrázó vallomás - így neveli súlyos beteg kislányát a popsztár

"Fejezzék be az önsajnálatot, és öleljék magukhoz a gyermeküket" - ezt tanácsolja a szülőknek Keith Duffy, akinek lányáról 18 hónapos korában állapították meg, hogy súlyos autizmusban szenved.
Az egykori fiúcsapat, a Boyzone énekese elismerte, hogy feleségével együtt kétségbeesett, amikor kiderült gyermekük betegsége. De a Daily Mail szerint idővel megtanultak együttélni a betegséggel, és a ma már 17 éves Mia az érettségijére készül - az énekes bevallása szerint sosem hitte volna, hogy ez bekövetkezhet.

Duffy ugyanakkor nem titkolja, hogy hihetetlenül nehéz kezelni ezt a helyzetet. "Mindennap szembesülsz azzal, hogy a gyermeked élethosszig tartó rendellenességgel él, ez borzalmas érzés" - mondta.

Mia hétéves koráig egy szót sem szólt, csak gesztusokkal kommunikált. Ha kellett neki valami, kézen fogta az apját, és odavezette a hűtőhöz vagy a szekrényhez. A teljesen bezárkózó lány hosszú évek alatt, lépésről lépésre részévé vált szülei világának.

"Miuán elfogadtuk az autizmusát, mintha kiléptünk volna a sötétségből. A kislányunk legapróbb sikerét is igazi ünnepként éltük meg" - magyarázta az énekes, akinek Mia mellett egy 21 éves fia is van, és Instagram oldalán folyamatosan beszámol nevelésükről.

Nincsenek megjegyzések