Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mindenben az ő példáját követi: elképesztő dolgokat árult el édesanyjáról Lilu

Lilu édesanyját csak Vaslady-nek hívják barátai, nem hiába: akkor sem adta fel, amikor agyvérzést kapott, sőt, a Déli-sarkot 50 százalékos kapacitású szívvel járta meg.
A műsorvezető a Story magazinnak árulta el, hogy szinte mindenben édesanyja példáját követi, legyen szó lakberendezésről, főzésről vagy akár az öltözködésről. Lilu és édesanyja kapcsolata nagyon különleges: a mai napig mindent megosztanak egymással, de nem szólnak bele egymás életébe. Sokszor az is előfordul, hogy Krisztina főz meleg vacsorát Lilunak. A legfontosabb azonban, amit megtanult, hogy miként is működteti édesanyja a rokoni kapcsolatokat.

Nem csoda, hogy a műsorvezető felnéz édesanyjára, Krisztina ugyanis a világ hét legmagasabb csúcsa közül négyet már megmászott. A lapnak azt is elmesélte Lilu, hogy Krisztina egy agyvérés után járta meg az Északi-sarkot, és 50 százalékos kapacitású szívvel tűzte ki a magyar zászlót a Déli-sarkon.

Nincsenek megjegyzések