Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nótár Mary bevallotta a bíróságon: fél éven át drogozott

Nótár Mary és menedzsere közti harc a bíróságon folytatódott.
Tavaly bontott szerződést menedzserével Nótár Mary, aki szerzői és jogi pert indított az énekesnő ellen - írja a Story Magazin.

- Megmondom őszintén, kihasználva érzem magam - mondta a bíróságon Lakatos Róbert - A cégünk tehetségeket kutat fel, így volt ez Maryvel is. Amikor 2007-ben megismerkedtünk, egy középszinten elismert előadó volt, mi futtattuk be igazán. Kezdetben is akartunk foglalkozni vele, mert nem sok jót hallottunk róla, ám az akkori menedzsere addig-addig rágta a fülünket, hogy szerződést kötöttünk.

Lakatos elmondta, hogy Maryt befogadták a családjukba, akit szinte a lányukként szerettek.

- Azt állítja, hogy megloptuk, pedig még arra is mi hívtuk fel a figyelmét, hogy jelentse be magát a szerzői jogvédő irodához, hogy jogdíjat kapjon a dalai után - folytatta a Róbert.

Mary elmondta, hogy ő már egy évvel a szerződéskötés után szakítani akart a Skyforce-szal, amitől egyedül a zenélésben való kiteljesedése tartotta vissza, de 2008-óta szinte nem is kommunikált Lakatosékkal.

- A szerzői jogdíjaknak először a felét kaptam meg, majd később, amikor Lakatos Robi beszállt az írásba, akkor már harmadoltuk - mondta Mary, aki elmondta, hogy úgy érezte, hogy folyamatosan lehúzzák őt anyagilag.

Az énekesnő beszélt arról is, hogy Bódi Gusztiékkal is hasonló okok miatt szakított.

Nótár Mary elismerte, hogy fél éven át használta a kristály nevű partidrogot, amit azzal magyarázott, hogy pszichés problémákkal küzdött.

A bíróság megkérdezte az énekesnőt, hogy miért írt alá egy újabb ötéves szerződést Lakatosékkal, ha a kapcsolatuk ennyire rossz volt, mire Mary azt felelte, hogy akkoriban idegösszeomlással kezelték, és az öngyilkosság is megfordult a fejében.

- Úgy írtam alá azt a papírt, hogy azt sem tudtam, mi szerepel benne, mivel hangulatjavító gyógyszereket és nyugtatóját szedtem, és szedek azóta is, mert még mindig pánikbeteg vagyok. - mondta Mary.

Nincsenek megjegyzések