Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Párja csak 19 éves - A magyar zenész 70 évesen is vállalja az apaságot

Benkő Dánielnek két lánya után fiút szülne fiatal kedvese.
Benkő Dániel múzsája és egyben párja, Bazsarózsa nemrég lett 19 éves, és úgy érzi, készen áll az anyaságra. A zenész napi kétszer hidegzuhanyt vesz, és sportol is, hogy a legjobb formáját nyújtsa. Az Édes Életben szereplő pár a FEM3 Café mai adásában azt is elárulta, hogy a köztük lévő hatalmas korkülönbséget nem érzik akadálynak. 

- Nincsen kor! Ha én megtalálom Dánielben a férfit, akitől szeretnék egy gyereket, akkor mi a probléma? - válaszolta a műsorvezetők többszöri puhatolózására Bazsarózsa, aki azt mondta, hogy az újságok állításával ellentétben csak nemrég lett nagykorú. 

- Dániel a valaha ismert legintelligensebb és legviccesebb férfi, akivel találkoztam. Ért a nőkhöz. Még nincs fia, és szeretnénk neki egyet – indokolta a fiatal lány, miért éppen a júliusban hetvenedik születésnapját ünneplő Benkő Dánieltől szeretne gyereket.


Bazsarózsa azt is megosztotta a nézőkkel, hogy először fiút szeretne, egy olyan szép, göndör, fekete hajú kisfiút, mint amilyen Benkő volt a régi lemezeinek borítóján.  

A szőke szépség már azt is eldöntötte, hogy medencében szeretne szülni, a zenész pedig nem lehet jelen. Minden részletben ugyanakkor még nem tudtak megegyezni, ő Krisztiánnak nevezné a babát, Benkő pedig Sámuelnek. 

Nincsenek megjegyzések