Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Döbbenetes titok derült ki Diana és Károly herceg nászútjáról

Ezt tette a trónörökös újdonsült feleségével.
A 20 éves Diana Spencer azt hitte, hogy valóra vált az álma, amikor Károly herceg féltérdre ereszkedve megkérte a kezét. Hamar kiderült azonban, hogy a trónörökös nem érte, hanem egy másik nőért lángol forró szerelemmel: jelenlegi feleségéért, Camilla Parker Bowles-ért.

Károly herceg a nászút előtt mindenképpen búcsút akart venni szeretőjétől, ezért aznap este is elszökött, hogy néhány röpke órát Kamillával lehessen. A dolog természetesen nem maradt titokban, Diana pedig sírógörcsöt kapott, amikor megtudta, hogy újdonsült férje máris egy másik nő karjában keresi a boldogságot.

Teljesen összetört férje viszonya miatt

Diana számos lelki betegséggel küzdött, bulimián és anorexián is átesett, depressziós volt és szorongás gyötörte. Miután rájött, mit tett Károly herceg, alig lehetett lenyugtatni: betegsége teljesen elhatalmasodott rajta, váliummal akarták megnyugtatni, erre azonban nem volt hajlandó, mert félt, hogy ilyen kiszolgáltatott állapotban mit tenne vele a királyi család.

Habár a nászutas fotók mást sugallnak, de innentől csak egyre rosszabb és rosszabb lett a Károllyal való kapcsolata - a hercegnek nem tetszett, hogy már nem az a vidám, bűbájos, cserfes lány, akit elvett, Diana pedig szép lassan meggyűlölte Károlyt a viszonya miatt és már meg sem próbált a kedvére tenni. "Sosem lesz belőled király!" - vetette oda neki dühében többször is, mert tudta, hogy ez fájó pont a férjének.

A megdöbbentő történetet, ami a boldog nászutas fotók mögött áll Sally Bedell Smith derítette ki, aki korábban Erzsébet királynő életéről is írt már behatóan.

Nincsenek megjegyzések