Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Parton vesztegel Koós hajója

Egyelőre a balatonfüredi hajókikötőben, egy tárolókocsin várja Koós János hajója, hogy végre vízre bocsássák, és újra szelhesse a magyar tenger hullámait. 
Az énekes évtizedek óta vitorlázik, imádja a Balatont és a hajóját is, és amint az első tavaszi napsugarak megjelentek az égbolton, vízre tetette azt. Épp ezért furcsálltuk, hogy idén ez nem így történt, a Koóstoló még mindig a parton vesztegel. Talán a nyolcvanesztendős Koós lemond nagy szenvedélyéről, és szögre akasztja kapitányi sapkáját?

– Erről szó sincs! – cáfolta felvetésünket az énekes. – Az igazság az, hogy a fellépéseim miatt eddig nem jutott időm arra, hogy a hajómmal foglalkozzam, és úgy tűnik, a nyáron is csak nagyon ritkán tudok majd vitorlázni. Ráadásul a februárban eltört és operált vállam sem tökéletes még, így egyedül nem is tudnék hajózni, úgyhogy ez okból kifolyólag sem siettettem a hajó vízre rakását, de reményeim szerint a közel jövőben sor kerül rá.

Koós János két gyermeke, Réka és Gergő örökölték apjuk hajózás iránti szenvedélyét, így az énekes azt állítja, nem lesz kihasználatlan a vízi jármű.

– Amint lesz rá lehetőségem, én is utazom a Balatonra, de azt, amit igazán szeretek, hogy heteket töltsek ott, biztos, hogy az elvállalt munkáim miatt nem tudom megtenni. A vitorlázást azonban nem adom fel, csak csökkentem az éves dózisomat.

Forrás: BorsOnline.hu

Nincsenek megjegyzések