Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Schobert Norbi bepereli az orvost aki le merte írni, hogy Update termékeitől betegek lesznek az emberek

Megelégelte az őt és termékeit kritizáló szegedi orvos, Patay Gábor Facebook-bejegyzéseit a fitneszguru: úgy döntött, perre viszi az ügyet, és ötmillió forintot követel jó hírneve megsértéséért.
"Egyre több a beteg. Már miattad is. Felelős vagy érte!" - írta egyik bejegyzésében Patay, aki rendszeresen ostorozta Norbit és termékeit.

"Ezekkel a kijelentésekkel a doktor úr nekimegy a teljes magyar élelmiszergyártásnak, és annak a 64 gyártócégnek is, akikkel én együtt dolgozom! Az élelmiszertörvény világosan kimondja, hogy minden forgalomban lévő élelmiszer egészséges, amelyet alapos ellenőrzéseket követően felülvizsgál a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). 

Akárcsak a mi termékeinket. Sajnos a „jóindulatú” emberek szinte hetente jelentenek fel bennünket. Már szinte megszoktuk" - árulta el Norbi a Blikknek, hozzátéve, hogy 14 év alatt még egyszer sem találtak kivetnivalót a termékeiben.

"Sok irigy ember van, amit el kell fogadnunk, de sokszor fel sem veszem a rágalmakat. Azonban nálam is van tűréshatár, és ezt most átlépték" - beszélt Norbi a feljelentés okáról - ami egyébként Patayt láthatóan nem igazán hatotta meg: először azt szavaztatta meg a közösségi oldal felhasználóival, hogy vajon megadja-e a levelezési címét Norbi ügyvédjének (hogy meg tudják küldeni a feljelentést) - később pedig magát a feljelentés szövegét is kiposztolta, alatta pedig egy ismerőse kérdésére ezt válaszolta: "Úgy ismersz, mint aki ettől megijed?"

BorsOnline

Nincsenek megjegyzések