Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tóth Vera elárulta, mi mérgezte meg párkapcsolatát

Tóth Vera szerint senkinek sincs joga megmérgezni az intim pillanatait.
A sztárok nincsenek könnyű helyzetben, hiszen minél ismertebbek, annál többen kíváncsiak a magánéletükre. Ezt Tóth Verának is a saját bőrén kellett megtapasztalnia, kellemetlen élményeit pedig a Ridikül című műsorban osztotta meg a nézőkkel a közelmúltban.

A 32 éves énekesnő elmondta, hogy miként árnyékolták be boldog párkapcsolatát azok az újságírók, akik valótlant állítottak róla és civil kedveséről, akivel kifejezetten harmonikus volt a viszonya, egészen addig, míg egy-egy ilyen cikk be nem zavart a képbe.

- Hiába vagyunk intelligensek mind a ketten, hiába tudjuk kezelni ezt a helyzetet, hogy én ismert vagyok, a párom pedig nem, amikor megjelenik rólunk egy olyan cikk, ami szerint összevesztünk, az nem jó érzés. 

Kapcsolatunk legszebb időszakában otthon ültünk, és véletlenül elolvastunk egy ilyen teljes valótlanságokat állító cikket, ami azonnal megdöntötte a közöttünk lévő harmóniát. 

De kinek van joga ehhez? Valaki tönkretette ezt a pillanatot, de senkinek sincs joga az ilyen mély és intim pillanataimat megmérgezni - idézte fel emlékeit.

Nincsenek megjegyzések