Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elmegyógyintézetbe akarták zárni Lagzi Lajcsit

Megdöbbentő elmeorvosi jelentések készültek Lagzi Lajcsiról az előzetesben töltött idő alatt. A zenész Mengeléhez hasonlította a vizsgálatot végző orvost.
Hamarosan kezdődik Lagzi Lajcsi áramlopási pere, így a vádlott és ügyvédje megkapták a több mint tízezer oldalnyi periratot, amit a vádhatóság állított össze. Ebben minden benne van: a nyomozások, lehallgatások eredményei, és többek közt a Lajcsiról a börtönben felvett pszichiátriai kórkép.

„Megdöbbentettek azok a részletek, amelyeket a papírokban olvastam – mondta a Blikknek Lajcsi. – Egy olyan vizsgálatra hivatkoznak, amelyet még Székesfehérváron ejtettek meg, miután magánzárkába helyeztek. Egy olyan doktornő végezte, akit leginkább a hírhedt náci orvoshoz, Mengeléhez tudnék hasonlítani, de az előtte gyorsan átvizsgáló doktor is parancsra dolgozott” – állítja a zenész.

Lajcsi szerint azt akarták kihozni a vizsgálatból, hogy zárkózott, mentálisan instabil. „Egy egyszemélyes zárkában, ilyen megaláztatásokat követően mindenki zárkózott szerintem. Még attól sem ijedt meg a kegyetlen doktornő, hogy amikor azt mondtam, hogy nem kívánok részt venni a vizsgálaton, megfenyegetett azzal, hogy a büntetés-végrehajtás budapesti elmegyógyintézetébe, azaz bolondok házába vitet.”

Galambos Lajos továbbra is hisz saját ártatlanságában, és bízik benne, hogy a bíróságon bizonyítani tudja igazát.

Forrás: nlcafe.hu

Nincsenek megjegyzések