Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kislánya született a The Walking Dead sztárjának - Itt a cuki fotó.

A sorozat készítői ügyesen leplezték, hogy a színésznő a forgatások alatt már babát várt.
Persze ettől függetlenül a The Walking Dead rajongói tavasszal már tudták a hírt, hiszen Christian Serratos (azaz Rosita Espinosa) márciusban elárulta, hogy férjével gyermeket várnak. A színésznő végül májusban hozta világra a kisbabát, akivel közösen akkor meg is osztott egy képet, de azóta is nagy titok övezte az újszülöttel kapcsolatos híreket; egészen vasárnapig.
Christian Serratos (@kishserratos) által megosztott bejegyzés,

Apák napja alkalmából ugyanis Christian Instagramon megosztotta az első olyan fotót, amin teljes egészében látszik a kisbaba. Sőt, a posztból végre az is kiderült a rajongók számára, hogy kislánnyal bővült a család. Így szinte minden titokról lerántották a leplet, az egyetlen kérdés már csak az, vajon milyen nevet választottak neki. Reméljük, hogy hamarosan ez is kiderül!
Christian Serratos (@kishserratos) által megosztott bejegyzés,

Miután a színésznő még tavasszal bejelentette a várandósságát, több rajongó is úgy gondolta, hogy kiszáll a sorozatból. Szerencsére erről szó sincs, és az új családtag mellett is visszatér a sorozat következő évadjába.

Joy.hu

Nincsenek megjegyzések