Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Közönséges vagy szuperszexi Rihanna hófehér köntösruhája?

Az utóbbi időben, ha igazán formabontó, és nehezen értelmezhető outfitekben akartunk gyönyörködni, akkor elég volt csak Rihanna legutóbbi vörös szőnyeges jelenéseire rákeresni.
A popsztár szettjeit elnézve alaposan meresztgettük a szemeinket. Volt olyan, ami előtt csak értetlenül álltunk, de olyan is, amit kifejezetten nem szerettünk. Most az LVMH luxuscégcsoport éves tehetségkutató díjátadó gálájára volt hivatalos az énekesnő. Ebből az alkalomból újra a Dior cruise kollekciójához nyúlt, és előkapott belőle egy hófehér horgolt ruhát, amit egy fekete kalappal tett az eredeti elképzelés szerint kissé vadnyugati hangulatúvá. A természetesen áttetsző ruha alatt sejtelmesen villantak meg Rihanna domborulatai.

A divatblogok ünnepelték, hogy a sztár végre valami értelmezhető és szép holmival rukkolt elő, ugyanakkor a kritikusabb vélemények inkább közönségesnek látták egy ezt a hálóköntösre emlékeztető darabot. Neked mi a véleményed? 


Nincsenek megjegyzések