Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Koraszülött kisöccsének üzent Erdei Zsolt nagy fia

Erdei Zsolt nagyfia, az előző párjától, Arabellától született Viktor már alig várja, hogy láthassa kisöccsét, Vilmoskát.
A legkisebb Erdeit azonban még egy ideig a kórházban tartják megfigyelésen, ugyanis mindössze hét hónapra született május 18-án. Viktor ennek ellenére már várja, hogy együtt játszhassanak, de tudja, mos­tan­tól a játék mel­lett na­gyobb fe­le­lős­sé­get kell vál­lal­nia, ko­mo­lyan kell ven­nie a bátyó sze­re­pét.

- Nagyon boldog vagyok, hogy fiú tesóm született. Igaz, még nem fogtam fel igazán, mert még a kórházban van, de belül úgy érzem, hogy boldog vagyok - idézi a Ripost a ksfiút. - Már nagyon várom, hogy apáék végre hazahozzák Vilmost a kórházból, de erről majd a doktor bácsik döntenek. Így várnom kell egy kicsit, de jó lenne, ha már itthon lenne. Örülök, hogy fiú, mert így lehet majd vele focizni. Persze Grétivel is lehet, de ő még csak 3 éves és lány.

Viktort édesapja, az egykori profivilágbajnok ökölvívó, aki jelenleg a TV2 A Nagy Duett című showműsorban szerepel, már felkészítette rá, előfordulhat, hogy időnként neki kell vigyáznia kisebb testvéreire.

- Igyekszem, de ez még furcsa, hiszen alig néhány hónapja élünk együtt. De én leszek majd a legjobb báty! - jelentette ki határozottan Erdei Zsolt idősebbik fia.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések