Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Vujity Tvrtko váltja Kálmán Olgát az ATV-n

Sok találgatás övezte Vujity Tvrtko várható hazaköltözését, a tévés pedig nem segített sokat sejtelmes nyilatkozataival. Azt már lehetett tudni, hogy az ATV-nél kapott munkát, de a reggeli műsortól Sváby András feltámasztott Naplójáig szinte mindennel hírbe hozták, talán csak az időjárás-jelentéssel nem.
Kálmán Olga tavalyi távozása óta az Egyenes beszédet Mészáros Antónia és Rónai Egon vezeti. A Blikk azt írja, melléjük csatlakozik be hamarosan Vujity Tvrtko, sőt állítólag saját műsort is kap majd a csatornánál. Németh Szilárd, az ATV vezére Tvrtkót a tévé új vezető arcaként köszöntötte a csapatban.

„Megerősítem, hogy hónapokkal ezelőtt megállapodtam Németh Szilárddal. Hamarosan valóban az ATV csapatához tartozom, nagyon várom a találkozót régi barátaimmal és új kollégáimmal. Ezúton is köszönöm profizmusukat és korrektségüket” – kommentálta a hírt Vujity Tvrtko, egyelőre még Amerikából.

Forrás: nlcafe.hu

Nincsenek megjegyzések