Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Liptai Claudia vallomása: plasztikától tökéletes a melle

Nyolc éve, a híres Playboy fotósorozat óta találgatja az ország, vajon eredetiek-e Liptai Claudia mellei vagy az ügyes sebészkezek munkájának köszönhetőek a tökéletes domborulatok.
A színész-műsorvezető korábban elhárította az ezirányú érdeklődéseket, mindig azt mondta, a magánügye, hogy valaha is alakítottak-e a keblein.

- Szeretnék megnézni minden szoptatás utáni nőt, hogyan néz ki a melle. Nézzék meg a képeket és döntsék el, fel van-e varrva a mellem vagy sem - hárította el a kérdéseket Claudia.

Egy szerda esti eseményen azonban Claudia elszólta magát, kibökte, hogy bizony formáltak a mellein.

– Azt mondta az orvos, hogy „kedves hölgyem, egy valamire figyeljen, nagyon árthat a beültetett implantátumnak, ha szíven szúrják”. Persze nevetve azt válaszoltam, hogy akkor valószínűleg már nem fog nagyon érdekelni, ha kidurran. Szükség volt a műtétre, mert a főiskola után nagyon sokat fogytam - mesélte Claudia, akit ezután a Bors munkatársa is felhívott.

Liptai ezúttal nem is tagadta a beavatkozást, úgy érzi, nincs is mit szégyellni rajta.

– Boldog vagyok, megkaptam az élettől a lehető legnagyobb kincseket a párom és a gyerekeim személyében, nem törődöm mások véleményével. Jól érzem magam a bőrömben, ezért is beszélek gátlások nélkül mondjuk erről a beavatkozásról is – kommentálta a lapnak Claudia.

Forrás: Blikk.hu

Nincsenek megjegyzések