Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi ez, ha nem a tökéletes bikinialak? Égig érő combjaival büszkélkedik a dögös Kulcsár Edina!

Visszavonhatatlanul megérkezett a nyár, így ha még nem kezdtél bikinialakra gyúrni, most már tényleg itt az idő! Ehhez pedig ki más is inspirálhatna jobban, mint Kulcsár Edina: a modell egy elképesztően dögös fotón mutatta meg, hogy neki bizony sikerült idén nyárra elérni az álomalakot.
A szuper fotót Edináról a sztár édesanyja készítette, Edina pedig azon elmélkedik a fotó alatt, melyik fesztiválra látogasson el kedvesével. A fesztiválszetten biztosan nem kell aggódnia a magyar szépségnek, hiszen nincs ruha, ami ne mutatna rajta szuperjól!

Edina mostanában az Ázsia Express forgatása miatt Ázsiában tartózkodik, arról még nem tudni, hazatért –e már a műsorvezető, de abban biztosak vagyunk, hogy látunk majd tőle fotókat az utazásról.

A csinos modell nemrég a közösségi oldalán mutatta meg, milyen ritka betegségben szenved, és az orvosok sem igazán találnak rá magyarázatot…



Forrás: joy.hu

Nincsenek megjegyzések