Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem adja fel: Pataki Zita tovább keresi fogadott testvérét

Pataki Zita korábban már mesélt fogadott testvéréről, de most újra keresi tovább és nem adja fel a reményt.
- Alsós voltam, amikor a szüleim az ünnepekre az egri gyerekotthonból hazahozták Lakatos Sanyikát. A 4-5 éves fiúcska rendkívül boldog volt, hogy velünk lehet. Szép karácsony volt, remekül kijöttünk egymással, és a testvéreimmel együtt nagyon megszerettük - mesélte a Best magazinnak Pataki, aki hozzátette azt is, hogy néhány nap alatt fogadott testévrükké, családtaggá vált a fiú, akit csak az ünnepekre hoztak ki az otthonból.

- Amikor el kellett búcsúznunk, mindannyian nagyon szomorúak voltunk. Anyuék persze nagyon okosan próbáltak minket felkészíteni erre a helyzetre, de mi csak sírtunk, és azt mondtuk, hogy inkább hozzátok el őt végleg - vallotta be az időjós a lapnak. A szülők azonban nem tudták a kérést teljesíteni, mert már zajlott egy örökbe fogadás.

- Ezt tragédiaként éltük meg - tette hozzá.

Másfél évvel ezelőtt Pataki már próbálta megtalálni Sanyikát, de nem járt sikerrel, most újra kísérletet tesz rá. - Most olyan negyven év körül lehet, és ha ő is akarja, a testvéreimmel nagyon szívesen felvennénk vele a kapcsolatot - árulta el az időjós, aki még arra is lát esélyt, hogy újra egymás fogadott testvéreivé váljanak Sanyikával.

Blikk.hu

Nincsenek megjegyzések